04136370862

جهت تماس لمس کنید

19-8

شنبه تا پنجشنبه

09370617689

شماره پشتیبانی 24 ساعته

نان حجیم

معرفی نان حجیم

نان حجیم به نان هایی گفته می شود که ضخامت آنها بیش از 5 سانتی متر باشد. فرایند تخمیر این نوع نان ها در اطاق تخمیر انجام می پذیرد. که پس از پخت نان حجیم بافت مخملی، اسفنجی و یک نواخت می گیرد که ماندگاری بیشتری دارد.
که میتوان امثال نان های: باگت، تست، ساندویچی و چاپاتا نانهای حجیم خود در سه شکل مختلف (نان بدون قالب، نان پاروئی بهم چسبیده، و نان قالبی) نام برد.
 

فرم های نان حجیم چیست

سه فرم نان نان بدون قالب، نان پاروئی بهم چسبیده، و نان قالبی که نان حجیم محسوب میشوند.

از نظر مقطع عرضی و نسبت پوسته به بافت داخلی ، با یکدیگر تفاوت دارند. وزن نانهای حجیم اغلب ۵۰۰ گرم است و نان گندم نیز اغلب به وزن ۵۰۰ گرم تهیه می شود ، در حالی که نانهای مخلوط گندم و چاودار و یا نانهای تهیه شده از آرد کامل به وزن ۲۰۰۰ گرم تهیه می گردند. نانهای کوچک مثل بروتشن می تواند از آرد گندم و یا آرد چاودار یا مخلوط هر دو آرد تهیه گردد.
 

اين دسته از نان‌ها نيز اگر با آرد سبوس‌‌دار تهيه گردند، از ارزش غذايي بالايي برخوردار خواهند بود. فرآوري خمير اين نان‌ها با استفاده از خمير مايه بوده و زمان استراحت مطلوب در تخمير نان و متصاعد شدن گازها از خمير، باعث مي‌شود خمير کاملا حجيم شود. خمير مايه به علت شکستن زنجيره‌هاي بلند نشاسته، هضم نان را براي دستگاه گوارش آسان مي‌کند.
همه موارد فوق، به علاوه وجود فيبر بالا در اين نان‌ها(گندم سبوس دار، جو، چاودار و…) ارزش تغذيه‌اي آنها را افزايش داده و سبب بهبود تغذيه افراد جامعه خواهد شد.

فواید مغز نان حجیم

برخي از مردم به اشتباه مغز اين نان‌ها را که مقوی ترین قسمت نان مي‌باشد، از آن جدا مي‌کنند، ولي با اين وجود اين نان‌هاي مغذي، ضايعات کمتري نسبت به ساير نان‌ها دارند، به شرطي که تازه مصرف شوند و بتوان از بيات شدن آن ها جلوگيري نمود.

بهترین حالت پخت نان حجیم

بهترین حالت پخت استفاده از دستگاه فر تونلی نان حجیم چون هم تعداد پخت بالا میرود هم کیفیت پخت بهتر می شود.

در این دستگاه ها فضای پخت نان حجیم عاری از هرگونه گاز سمی است. و شرایط پخت بصورت ایزوله محیاست.

پست جدیدتر

نظرات (2)

  • مهسا نجفی

    22 آبان 1399 - 6:32 ب.ظ

    ممنون برای معرفی نان حجیم اطلاعات خوبی بود

  • علی کربلایی

    22 آبان 1399 - 6:33 ب.ظ

    من پنج سال پیش تمامی تجهیزات نانوایی خود را از صنایع ارسباران تهیه کردم. تا الان به هیچ ایرادی برنخوردم کار من نان سنگک است چندین بار هم بعد 5 سال برا پشتیبانی زنگ زدم با حوصله رسیدگی کردن.

پیام بگذارید

X