صنایع پخت ارسبارانصنایع پخت ارسبارانصنایع پخت ارسباران
04136370862
9 صبح - 8 شب
ایران
دستور پخت نان محلی

دستور پخت نان خانگی محلی

اگر دنبال دستور پخت یک نان خانگی ویژه و محلی میگردید پیشنهاد میکنم حتما با دستور پخت های نان ما همراه شوید.

این یک تجربه خوب برای پخت نان محلی است که همراه ما خواهید داشت. و قطعا نان خوشمزه خواهید پخت.

مواد لازم برای پخت نان خانگی

موادی که برای پخت یک نان محلی خانگی لازم دارید به شرح زیر است.

  • آرد گندم
  • ۱ پیمانه
  • آرد سفید
  • ۱ پیمانه
  • خمیر مایه
  • ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک
  • ۱ قاشق مربا خوری
  • شکر
  • ۱ قاشق مربا خوری
  • زردچوبه
  • کمی
  • آب
  • سه چهارم پیمانه
دستور پخت نان محلی
روش پخت نان خانگی و محلی

طرز تهیه نان خانگی

  1. وسایل پخت نان یک عدد باشتک گرد، یک عدد وردنه، سینی و یک تابه از جنس نیکل (رویی / روحی) 
  2. خمیر همه ی موادو باهم ترکیب کرده و کم‌کم بهش آب اضافه می کنیم. یک لیوان سرخالی آب نیاز دارید، به هیچ وجه یک دفعه آب رو خالی نکنید.چون ممکن است خمیر شل شود.
  3. در مرحله بعدی خمیر منسجم شد به مدت ۲ ساعت توی ظرف در بسته و یه جای گرم نگه داری می کنیم تا حجمش ۲ برابر شود یا به صورت عامیانه ور بیاد.
  4. وقتی خمیر ور آمد، کف یک سینی رو آرد بپاشید. از خمیر چونه بگیرید و با فاصله داخل سینی بچینید و با آرد بپوشانید، در نهایت یک کیسه فریزر یا یک پارچه روی چونه هابکشید. تا نیم ساعتی استراحت کند. این مقدار خمیر ۱۲ تا چونه با سایز کوچک می دهد.
     
  5. خمیر رو با وردنه روی یک سینی پهن کنید. وقتی نازک شد منتقلش کنید روی بالشتک گرد. سپس باید خمیر حسابی نازک شود. بالشتک براتون  اسن امکان را فراهم می کند راحتی خمیر نان خانگی نازک کنید و شکل گرد در بیارید. دستتان روی یک طرف خمیر بگذارید و با اون یکی دست اون طرف خمیر بکشید. چندین بار این کارو تکرار کنید تا خمیر نان حسابی نازک شود.
     
    تابه رویی رو به صورت برعکس روی شعله قرار دهیدو اجازه دهید کاملا داغ شود بعدش خمیر را پهن کنید و صبر کنین تا یه طرفش طبخ شود بعد برعکسش کنید تا اون طرفش هم بپزد.
     

برای اطلاع از گارانتی و دریافت مشاوره درمورد دستگاه های نانوایی با ما تماس حاصل فرمایید

پست قبلی
پست جدیدتر

پیام بگذارید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

X