نان

تفاوت سیستم حرارت مستقیم و غیرمستقیم دستگاه پخت نان

تفاوت حرارت مستقیم و غیر مستقیم

تفاوت حرارت مستقیم و غیر مستقیم دستگاه نانوایی

دستگاه‌های پخت به دو نوع تقسیم می‌شوند: سیستم‌های حرارتی شعله مستقیم و سیستم‌های حرارت غیرمستقیم. سیستم حرارتی شعله مستقیم حرارت را مستقیماً از شعله به غذا منتقل می‌کند و به صرفه‌تر است، اما سیستم حرارت غیرمستقیم حرارت را از طریق یک عنصر میانی به نان  منتقل می‌کند. سیستم حرارت غیرمستقیم بهداشتی‌تر و با مصرف سوخت کمتری همراه است. یک مثال از سیستم حرارت غیرمستقیم، دستگاه پخت نان نیمه‌اتوماتیک دوار پرتابل است.

تفاوت‌های بارز بین این دو نوع حرارت سیستم پخت عبارتند از:

1. قیمت: دستگاه‌های پخت با سیستم حرارتی شعله مستقیم معمولاً ارزانتر هستند نسبت به دستگاه‌های حرارت غیرمستقیم.

2. مصرف سوخت: در دستگاه‌های پخت با حرارت غیرمستقیم، به دلیل عایق‌بندی کامل، مصرف سوخت بهینه و کاهش می‌یابد.

3. بهداشت: دستگاه‌های حرارت غیرمستقیم دارای سطح بستر بهداشتی هستند که گازهای متصاعد ناشی از سوخت مصرفی را جذب می‌کنند و از ایجاد مشکلات در هضم و سیستم گوارش جلوگیری می‌کنند. در حالی که در سیستم دستگاه‌های حرارت غیرمستقیم، پخت نان از طریق گرمای کوره صورت می‌گیرد که به روشی بهداشتی‌تر است.

دستگاه پخت نان اتوماتیک دوار پرتابل و دستگاه پخت اتوماتیک تونلی نمونه‌هایی از دستگاه‌های پخت با سیستم حرارتی صد درصد غیرمستقیم با متریال استیل ۳۱۰ هستند که توسط شرکت صنایع پخت ارسباران طراحی ساخت و  تولید می‌شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *