04136370862

جهت تماس لمس کنید

19-8

شنبه تا پنجشنبه

09370617689

شماره پشتیبانی 24 ساعته

دستگاه پخت نان

< p>دستگاه پخت نان یا دستگاه نانوایی ، برای پخت انواع نان‌های غیر حجیم مانند نان بربری، لواش، سنگک  و نان‌های حجیم مانند نان فانتزی و نان‌های باگت ، نان تست کاربرد دارد.
در بین تجهیزات دستگاه های نانوایی و قنادی، دستگاه های پخت نان صنعتی بسیار محبوب هستند چرا که نان یکی از اصلی ترین مواد غذایی در ایران و در دنیا است.

دستگاه‌های پخت نان صنعتی، مدل پیشرفته و تکامل یافته همان تنورهای نانوایی قدیمی هستند که در اکثر خانه‌ها وجود داشت ولی به دلیل تسریع روند زندگی جامعه از تجهیزات صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. و چون بهداشت اولویت اصلی صنایع غذایی است ، دستاگاه های تنورهای نانوایی اتوماتیک مناسب تر است.

دستگاه پخت نان لواش

دستگاه نانوایی و پخت نان لواش یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین انواع دستگاه پخت نان است که در دوحالت تونلی و دوار تولید می شود. که بسیاری از رستوران‌ها برای اینکه نان تازه و داغ  برای جلب رضایت مشتریان خود، ترجیح می دهند به وسیله دستگاه نانوایی پخت نان را در رستوران انجام دهند.

دستگاه های پخت نان لواش اصولا  قابلیت پخت نان های دیگر مانند بربری، تافتون و سنگک را نیز دارند که میتوان در مدل فر دوار( گردان )  یا فرتونلی و در حالت  اتوماتیک و نیمه اتوماتیک آن را تهیه و خرید کرد.

انواع مدل دستگاه نانوایی

دستگاه نانوایی در دو مدل  اصلی دستگاه نانوایی تونلی و دستگاه دوار نانوایی وجود دارد.

دستگاه نانوایی مدل تونلی

دستگاه نانوایی تونلی یک ریل دارد که عملکرد آن به این صورت است  چانه‌های خمیر نان روی این ریل قرار می گیرند و ریل به داخل دستگاه نانوایی تونلی حرکت کرده خمیرها به حرارت نزدیک می کند و پخت نان انجام می دهد.

حرارت و سرعت دستگاه نانوایی تونلی نسبت به نوع نان و نحوه پخت قابل تنظیم است. در مدل های  اتوماتیک، نیمه اتوماتیک، بخار پز و با حرارت غیر مستقیم موجود است.

دستگاه دوار یا گردان نانوایی

دستگاه دوار نانوایی بیشتر در نانوایی‌های سنتی مورد استفاده می گیرد. حتما شما هم این مدل دستگاه را در نانوایی لواش را محل خود دیده اید.

این دستگاه پخت نان به صورت دایره ای و گردان عمل می‌کند.

خمیر نان بر روی صفحات این فر نانوایی پهن می‌شود و با چرخش این صفحه، خمیر مرد نظر به سمت مشعل فر  حرکت می‌کند و نان پخته می‌شود. وقتی صفحه به طور کامل و 360 درجه چرخید خمیر به صورت نان پخته به جای اول خود برمی‌گردد.

X