04136370862

جهت تماس لمس کنید

19-8

شنبه تا پنجشنبه

09370617689

شماره پشتیبانی 24 ساعته

راهنمای خرید دستگاه نانوایی

خرید دستگاه نانوایی صنعتی باعث می شود کیفیت نان و محصولات ارائه شده بالا برود.

کارآفرینان موفق حوزه نان به منظور بهتر شدن کیفیت، تسریع در پخت و افزایش ظرفیت نان و در نهایت کاهش دخالت دست به دستگاه های صنعتی مدرن نان رو اورده اند.

در سالیان اخیر کارافرینان و نانوایان محترم استقبال زیادی از این دستگاه های پخت نان کرده اند.

معرفی انواع دستگاه پخت نان

دستگاه های پخت نان و نانوایی انواع مختلفی دارند و برای پخت هرکدام دارای روشی  هستند که هر کدام مزایای خود را دارند.

دستگاههای پخت نان شامل سه مدل می شوند که به صورت فر تونی ، فر دوار و طبقه ای دسته بندی شده اند.

معرفی دستگاه پخت نان دار یا فر گردان

دستگاه دوار یا گردان نان  همانطور که از اسمش پیداست به حالت سیستم گردان به آماده سازی نان کمک می کند. این دستگاه را حتما در نانوایی ها پخت نان لواش دیده اید.

روش دستگاه به این گونه ای است که صفحاتی دایره ای شکل به صورت ثابت حول محور فر در حال گردش هستند. که از یک طرف خمیر ورز داده شده وارد می شود و از سمت دیگر نان بصورت پخته شده خارج می شود.می گردد

 

دستگان نانوایی بصورت دوار
فر تونلی نان تافتون و بربری

فرتونلی یا دستگاه پخت نان ریلی

ساده ترین و جالبترین دستگاه پخت نان این نوع دستگاه است.

سازکار این مدل دستگاه به این صورت هست که ریل ها به در یک تونل به سمت رو به جلو حرکت میکنند و حرارت بسته به نوع پخت و نان تنطیم می شود.

دو مولفه در این نوع دستگاه دوار مهم است سرعت و حرارت تا پخت نان بهترین حالت را داشته باشد.